Over mij

070B5963-2561-4D63-B0EC-473FE579ACBBMijn naam is Iris Hagenaar.  In 1979 ben ik in Utrecht ter wereld gekomen en na wat omzwervingen ben ik sinds 2011 gesetteld in Oosterhout NB. Samen met mijn partner en zonen (4 en 0) hebben we sinds kort intreden gedaan in een heel prettig huis, waar we nog lang gelukkig hopen te zijn.

Voor mijzelf beginnen, mijn eigen tijd indelen en tijd houden voor kinderen en het gezin is een stiekeme droom van mij geweest. Net als jij waarschijnlijk, dacht ook ik dat dromen vooral dromen blijven. Maar het tegendeel is waar, dromen kunnen wel degelijk uitkomen. Je moet er alleen wel wat voor doen…

Vanuit backpacken in Australië, een ontzettend leuke sociaal/maatschappelijke studie met stages in Frankrijk en India ben ik na mijn studie in een technische “mannen” wereld beland.

Voordat mijn eerste kindje er was had ik al eens voorzichtig rondgekeken. Ik kwam na een uitstapje toch weer terug bij het vertrouwde en besloot nog even te blijven hangen. Er kwam een baby en een shift in mijn prioriteiten. Het voelde niet meer goed en ik wilde iets anders, maar wat… Een vraag die niet alleen bij mij speelde, maar ook bij duizenden andere vrouwen. Misschien ook wel bij jou.. En om dat te ontdekken moest ik uit mijn comfortzone stappen.

Nu is er een 2e kindje en bevind ik me in een compleet nieuwe situatie. Wat niemand verteld… een 2e kind zet je leven pas echt op zijn kop! Opeens hebben zowel jij als je partner de handen vol en lijkt een moment voor jezelf vinden een bijna onmogelijke opgave.. Tijd om mijzelf en mijn leven eens goed onder de loep te nemen. Wat wil ik op de lange termijn, wat kan ik en hoe ga ik het aanpakken. Tijd om het proces dat ik al in gang had gezet te intensiveren en door te pakken. Tijd om te stralen en te doen waar ik goed in ben en blij van word..

Adviseren, persoonlijke ontwikkeling, informeren, brainstormen, anderen ondersteunen in hun proces om verder te komen, vanuit een andere hoek naar dingen kijken, verrassende oplossingen bedenken en veel babbelen met mensen. Dat zijn de dingen waarin ik goed ben en die ik leuk vind om te doen. Dus toen dat duidelijk was heb ik de stap gezet om ‘Soul-Detective’ te worden.

Mijn doel..

Vrouwen begeleiden in hun proces naar puur zichzelf zijn en hun dromen waar te maken. Om weer echt naar zichzelf te luisteren, lekker in hun vel te zitten en blij te zijn met hun leven.

In mijn toolbox o.a.

  • Mijn intuïtie
  • Handvatten om meer in het moment te zijn en te genieten van de kleine dingen
  • Een basis handleiding voor jou, zodat je weet wat je sterke punten zijn en welke valkuilen je tegen kunt komen.
  • Geavanceerde visualisatietechnieken om snel doorbraken te realiseren met gegarandeerde uitkomst.

 

 

© Your Sense, Intuition Speaks 2019