Over mij

Durf-Doe-Leef!

Getrouwd in 2011 en moeder van 2 jongens (2015-2019), een mooi huisje en een beestje (kat). Daarnaast een eigen bedrijf en een baan in loondienst. Dat was mijn leven tot nu.

In 2016 was ik mijzelf kwijt. Door blijven rennen, geen steken laten vallen, zorgen dat iedereen kan doen wat hij leuk vind. Alleen was ik mijzelf in dit verhaal vergeten, ik was moe, vond niks meer echt leuk, liep steeds weer in hetzelfde kringetje van ik wil wat anders, ik wil waarde toevoegen door anderen te helpen, maar wat en hoe? Meer tijd voor mijzelf, meer tijd voor mijn gezin en vooral ook gaan doen wat mij energie geeft.

Voor veel vrouwen is dit herkenbaar. Je bent druk bezig met zorgen voor anderen. Op je werk loop je de benen uit je lijf om gezien te worden. Je neemt genoegen met minder, omdat je als vrouw/moeder niet (altijd) even serieus genomen wordt. Jij bent immers diegene van wie verwacht wordt dat ze minder gaat werken of naar huis gaat als de kindjes ziek zijn.

In 2017 heb ik kennisgemaakt met de methode Creatrix® en dit heeft mijn ogen geopend. Waar ander zelfhulp methodes mooie handvatten boden, waren de resultaten niet blijvend, dus sprong ik in het diepe. Een methode specifiek voor vrouwen, veilig, snel, makkelijk, leuk, loslaten van (overerfde) negatieve gedachtes en overtuigingen, implementeren van positieve eigen (innerlijke) wijsheid én MET resultaat garantie! Ik was om.

Na mijn eigen traject keek ik heel anders naar mijn leven en de mogelijkheden die ik had. Ik ben de opleiding gaan doen omdat ik nu wist dat ik niet zomaar wat wilde coachen, maar dat ik andere vrouwen ook hun leven terug wil geven.

Nu, twee jaar later is het zover. De kogel is door kerk. Naast de baan in loondienst, een druk gezin, verhuizingen en zelfontwikkeling ook je eigen bedrijf willen ontwikkelen is best pittig. Er zijn teveel energievragers, dus tijd om bewust te kiezen.

  • DURF-De stap durven zetten om van zekerheid naar onzekerheid te gaan.
  • DOEN- Gewoon doen, verder als 100% ondernemer, ontwikkelen
  • LEEF- Vanuit je passie ander vrouwen begeleiden om hun Vrouwkracht te (her)vinden.

Copyright © 2021 Your Sense IS, Bij Iris – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: