Over mij

Durf-Doe-Leef!

Getrouwd in 2011 en moeder van 2 jongens (2015-2019), een mooi huisje en een beestje (kat). Daarnaast een eigen bedrijf en een baan in loondienst. Dat was mijn leven tot nu.

In 2016 was ik mijzelf kwijt. Door blijven rennen, geen steken laten vallen, zorgen dat iedereen kan doen wat hij leuk vind. Maar waar was ik?! Ik was moe, vond niks meer echt leuk, liep steeds weer in hetzelfde kringetje van ik wil wat anders, ik wil waarde toevoegen door anderen te helpen, maar wat en hoe? Meer tijd voor mijzelf, meer tijd voor mijn gezin en vooral ook gaan doen wat mij energie geeft.

Voor veel vrouwen is dit herkenbaar. Je bent druk bezig met zorgen voor anderen. Op je werk loop je de benen uit je lijf om gezien te worden. Je neemt genoegen met minder, omdat je als vrouw/moeder niet (altijd) even serieus genomen wordt. Jij bent immers diegene van wie verwacht wordt dat ze minder gaat werken of naar huis gaat als de kindjes ziek zijn.

In 2017 ben ik serieus aan mijzelf gaan werken. Waar ik jaren had stilgestaan in mijn persoonlijke ontwikkeling kon ik vanaf toen weer volle kracht vooruit! Na mijn eigen traject keek ik heel anders naar mijn leven en de mogelijkheden die ik had. Het jarenlange van nature adviseren en mensen willen laten groeien was een mooie basis om mij verder te ontwikkelen om anderen te begeleiden. Zo kwam ik zomaar een aanbod voor een Feng Shui workshop tegen. Een ‘mysterieuze’ oosterse methode om het kwaad af te wenden en voorspoed aan te trekken. Ooit had ik hier eens iets over gehoord en nu was de tijd om er mee aan de slag te gaan.

Een paar jaar later was het zover. Ik besloot 100% ondernemer te worden. Maar ik had mij vergist in de impact voor mijzelf en op mijn gezin. Naast een loondienstbaan in een adviserende/ begeleidende rol, een druk gezin, verhuizingen, mantelzorg en zelfontwikkeling ook je eigen bedrijf willen ontwikkelen is best pittig. En tijdens de reis naar meer ‘Zelf in Zicht’ kwam ik er achter dat 100% ondernemer voor mij nu niet past. Ik wordt er niet gelukkig van. Wel wordt ik gelukkig van een stukje vastigheid met structuur en daarnaast mijn eigen ding kunnen doen. Dus van 100% ondernemen terug naar een mooie combinatie waarbij ik kan adviseren, begeleiden, analyseren, netwerken, schrijven, creëren, sparren, brainstormen, inspireren en nog veel meer.

  • DURF-De stap durven zetten om van zekerheid naar onzekerheid te gaan.
  • DOEN- Gewoon doen, van 100% ondernemen terug naar het beste van beide werelden, ontwikkelen
  • LEEF- Vanuit je passie andere vrouwen begeleiden en inspireren om hun ‘Zelf in Zicht’ te vergroten en hun Vrouwkracht te (her)vinden.

Copyright © 2021 Your Sense IS, Bij Iris – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: