Home

“Vrouwen, jullie zijn niet perfect, maar ik kan zeggen dat jullie ontegenzeggelijk beter zijn dan wij.”

Barack Obama – oud-president van de Verenigde-Staten, tijdens een toespraak in Singapore 16-12-2019.

Herken jij jezelf in de supervrouw, de jongensmama die een kei is in jongleren maar dit ook zo zat is. Het is zo vermoeiend om al die ballen in de lucht te houden. En het worden er nooit minder, alleen maar meer!

Ben jij het zat om die koffer elke dag weer mee te zeulen. Vol met tips en trics, maar ook met zoveel wat je niet meer dient.

Jij verlangt er naar om zelf (weer) aan het roer te staan van jouw leven. Om zelf de kaart te kunnen lezen en bewust jouw route uit te stippelen

Jij verlangt er naar om zonder schuldgevoel nee te zeggen en de ruimte die jij nodig hebt voor jezelf te claimen.

Jij verlangt naar een positieve balans in jouw leven..

“Leven vanuit je gevoel, voelen wat bij je past, opruimen van alles wat jou tegen houdt om te groeien”

~Bij Iris~

Your Sense, Intuition Speaks, staat voor leven vanuit je gevoel. Luisteren naar je innerlijke stem. Hart, hoofd en onderbuik (intuïtie) in harmonie. Jouw VrouwKracht (her)vinden. Om te durven, doen en leven! 

Al zolang ik mij kan herinneren geef ik gevraagd en ongevraagd advies aan mensen om mij heen. Zowel in privé als in mijn zakelijke omgeving geeft het mij energie anderen verder te helpen. Dit kan zijn door alleen te luisteren, maar vaker ook door actief te sparren over de ideeën en wensen die spelen. Dit gaat puur intuïtief en één van mijn sterke punten hierbij is om vanuit onverwachte hoek informatie aan elkaar te koppelen zodat er een onverwachte maar inspirerende nieuwe weg open ligt. Tegenwoordig is het vooral gevraagd advies, dat wordt beter gewaardeerd 😉

” Het is niet zo dat ik er altijd van droomde om persé met vrouwen te werken, maar een voor mij logische keuze, omdat ik als vrouw ervaringsdeskundige ben in vrouw zijn.”

~Bij Iris~

Ik vind het een uitdaging om andere vrouwen te laten ervaren dat ook zij naar hun intuïtie mogen luisteren. Wat zijn die diepste verlangens en wat houd jou tegen om daaraan toe te geven. Vaak weet je in je hoofd prima wat je wilt, dat iets niet past of dat het goed zou zijn meer aan jezelf te denken. Maar ergens is er iets in je onderbewuste dat jou saboteert. Wij zijn namelijk zo geprogrammeerd om vast te houden aan vertrouwde patronen, ook als ze nu nergens meer goed voor zijn.

“Mijn missie is Vrouwen hun kracht laten (her)vinden en hun droom te leven”

~Bij Iris~

Vanuit een innerlijke drive om zelf te groeien, te blijven ontwikkelen en vanuit passie te werken en dit ook aan andere vrouwen te gunnen ben ik in 2017 mijn gestart met Your Sense IS. Ik begeleid vrouwen op hun pad naar puur zichzelf zijn, kiezen voor zichzelf en doen waarvan zij dromen. Dit kan zowel op persoonlijk vlak als werkgerelateerd.

“Je voelt je een jonglerende duizendpoot”

~Bij Iris~

Herken jij je in:

 • Je blijft maar stralen, maar in jou regent het
 • Je hebt het gevoel nergens echt bij te horen
 • Je zorgt voor anderen, maar je vergeet jezelf
 • Je hebt heel veel kennis, maar gelooft niet in jezelf
 • Je wilt zoveel, maar kan niet kiezen
 • Je voelt je een jonglerende duizendpoot en weet niet meer hoe te ontspannen 
 • Je voelt je afgebrand, uitgeput, zit tegen een burn-out aan
 • Je ontvlamt zonder duidelijke reden 
 • Je reageert je af op de mensen die je lief hebt (kinderen, partner,..)
 • Je voelt je machteloos
 • Jij had jouw leven zo anders voorgesteld
 • Je kunt en wilt dit niet meer alleen doen

Ik wil jou laten zien en ervaren dat ook jij je dromen kunt waarmaken. Dat ook jij er mag zijn. Dat je goed bent zoals jij bent. Dat het juist oké is om voor jezelf te kiezen en niet egoïstisch, zoals vaak wordt gedacht.

Dus voel jij je aangesproken, ben je nieuwsgierig en is jouw tijd om dingen anders te gaan doen aangebroken, neem dan contact met mij op.

E-mail naar info@yoursenseis.com of vul onderstaande gegevens in en ik neem zsm contact met je op.

Copyright © 2021 Your Sense IS, Bij Iris – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: