Nine Star Ki

Nine Star Ki wat is dat nou eigenlijk?

Nine star ki is een eeuwen oude Oosterse astrologie welke ook vandaag de dag nog veel gebruikt wordt. Door Nine Star Ki begrijp je beter waarom je dingen doet zoals je ze doet en ook waarom anderen doen wat zij doen. Het geeft je inzichten in jouzelf en in de anderen, wie dat ook moge zijn.

Je hebt Yin en Yang, het donker en het licht, het negatief en het positief, de winter en de zomer.. Zonder de een kun je de ander niet zien en waarderen.

Je hebt 5 elementen en 9 verschijningsvormen met elk hun unieke kernkwaliteiten en basisbehoeftes.

Wat kun je er mee

Je kunt het zien als een basis beschrijving van iedereen waardoor je meer begrip krijgt voor jezelf en de ander. Daardoor kun jij in alles wat je doet rekening houden met wat jij nodig hebt en wat de ander nodig heeft. Een win-win situatie omdat dit zorgt voor een optimale kwaliteit van leven voor iedereen.

Eerst JIJ

Stel je eens voor dat jij precies weet wat jouw kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en behoeftes zijn. Dat zou jouw leven best weleens een stuk duidelijker en makkelijker kunnen maken, niet?

Als je precies weet hoe jij in elkaar steekt dan kun je ervoor zorgen dat jij volledig in je kracht gaat staan.  Dan kun je dus alles uit je leven halen wat je wilt. Natuurlijk zijn er nog steeds grenzen aan wat mogelijk is en zul je ook beren op je pad vinden. Je weet nu echter wel hoe je ermee om moet gaan en hoe je ze kunt overwinnen, ontwijken of omarmen. Net wat er nodig is. Zie je al dat je leven nog mooier wordt?

De ander

En de ander kan heel veel verschillende personen zijn. Om je een idee te geven; partner, kinderen, familie, leerkrachten, collega’s, klanten, medewerkers en ………….. vul maar in. Stel je eens voor dat jij exact weet wat de ander nodig heeft. Waarom de ander zich gedraagt zoals hij doet. Als jij dat begrijpt dan kan je die ander motiveren aanpassingen te maken in zijn/haar leven. Of je weet dat jij water bij de wijn kunt doen als je moet kiezen tussen geluk of gelijk.

Nine Star Ki Services & producten

Inzicht in jezelf en je omgeving. Leer meer over jezelf aan de hand van jouw geboortedata. Leer begrijpen waarom jij dingen doet op jouw manier. Snap waarom je met die ene persoon een klik hebt en de ander totaal niet begrijpt. Leer wat je kunt doen om beter in je element te zitten, wat je nodig hebt als voeding, hoe je kwaliteiten kunt versterken en waar je op leegloopt.

Het 1e getal is je persoonsgetal en geeft jou inzicht in waarom je doet wat je doet en waarom je op een bepaalde manier denkt.
Het 2e getal is jouw emotie- of kindgetal. Als jij in de emoties schiet handel je vanuit je 2e getal. De meeste mensen krijgen dit niet vaak te zien.
Het 3e getal is hoe jij overkomt op anderen. Je eerste indruk.

Bij Iris – Dit ben IK, Persoonlijk Consult
Een consult bestaat uit 3 delen.
1.Het uitrekenen van jouw 3 element-getallen en jouw basiskwaliteiten, valkuilen en behoeftes inzichtelijk maken.
Antwoord op jouw vraag/case (max. 3), waarbij ook de reeksen van de betrokken personen worden berekend (max.4 personen)
Inzicht in de dynamiek tussen jou en de personen uit jouw vraag.
2. Het live-consult met uitleg en antwoord op jouw vragen (duur 60 minuten)
3. Jouw persoonlijke uitleg per mail
€177,50


Zoek je een leuk, uniek en persoonlijk cadeau, dan kun je een consult ook weggeven! Daarvoor biedt ik onder andere een miniconsult per mail.

Bij Iris Mini consult per mail.
Je ontvangt een berekening van jouw 3 element-getallen en een korte beschrijving van jouw basisbehoeftes en kernkwaliteiten.
€ 37,50

Bij Iris Mini consult uitgebreid per mail.
Je ontvangt een berekening van jouw 3 element-getallen en een korte beschrijving van jouw basisbehoeftes en kernkwaliteiten.
Antwoord op een vraag/case, waarbij ook de reeksen van de betrokken personen worden berekend (max.4 personen)
Inzicht in de dynamiek tussen jou en de personen uit jouw vraag.
€77,50

Bij Iris relatieconsult per mail.
Je ontvangt een berekening van jouw 3 element-getallen en een korte beschrijving van de jouw basisbehoeftes en kernkwaliteiten.
Inzicht in de dynamiek tussen jouw en de personen uit je gezin, je partner, je collega’s (max. 4 personen)
€77,50

Bij Iris Kind consult per mail.
Je ontvangt een berekening van de 3 element-getallen je kind.
Een beschrijving van de basisbehoeftes en kernkwaliteiten van je kind.
Inzicht in de aandachtspunten.
€67,50

Algemene Voorwaarden Your Sense IS, Bij IrisDownload

Copyright © 2020 Your Sense IS, Bij Iris – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: