Nine Star Ki

Nine Star Ki wat is dat nou eigenlijk?

Nine star ki is een eeuwen oude Oosterse astrologie welke ook vandaag de dag nog veel gebruikt wordt. Door Nine Star Ki begrijp je beter waarom je dingen doet zoals je ze doet en ook waarom anderen doen wat zij doen. Het geeft je inzichten in jouzelf en in de anderen, wie dat ook moge zijn.

Je hebt Yin en Yang, het donker en het licht, het negatief en het positief, de winter en de zomer.. Zonder de een kun je de ander niet zien en waarderen.

Je hebt 5 elementen en 9 verschijningsvormen met elk hun unieke kernkwaliteiten en basisbehoeftes.

Wat kun je er mee

Je kunt het zien als een basis beschrijving van iedereen waardoor je meer begrip krijgt voor jezelf en de ander. Daardoor kun jij in alles wat je doet rekening houden met wat jij nodig hebt en wat de ander nodig heeft. Een win-win situatie omdat dit zorgt voor een optimale kwaliteit van leven voor iedereen.

Eerst JIJ

Stel je eens voor dat jij precies weet wat jouw kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en behoeftes zijn. Dat zou jouw leven best weleens een stuk duidelijker en makkelijker kunnen maken, niet?

Als je precies weet hoe jij in elkaar steekt dan kun je ervoor zorgen dat jij volledig in je kracht gaat staan.  Dan kun je dus alles uit je leven halen wat je wilt. Natuurlijk zijn er nog steeds grenzen aan wat mogelijk is en zul je ook beren op je pad vinden. Je weet nu echter wel hoe je ermee om moet gaan en hoe je ze kunt overwinnen, ontwijken of omarmen. Net wat er nodig is. Zie je al dat je leven nog mooier wordt?

De ander

En de ander kan heel veel verschillende personen zijn. Om je een idee te geven; partner, kinderen, familie, leerkrachten, collega’s, klanten, medewerkers en ………….. vul maar in. Stel je eens voor dat jij exact weet wat de ander nodig heeft. Waarom de ander zich gedraagt zoals hij doet. Als jij dat begrijpt dan kan je die ander motiveren aanpassingen te maken in zijn/haar leven. Of je weet dat jij water bij de wijn kunt doen als je moet kiezen tussen geluk of gelijk.

Copyright © 2020 Your Sense IS, Bij Iris – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: