Blij met Jij VrouwKracht

Je bent het zat om al die ballen hoog te houden. Telkens komen er meer bij en het is onvermijdelijk dat er af en toe eentje valt. Je bent het zat om constant in een achtbaan te zitten zonder de kans te krijgen om ook eens uit te stappen. Je hebt behoefte aan rust in je hoofd, ruimte om niks te moeten en wilt weer weten wie je bent. Blij met jij dus.

Samen met jou wil ik onderzoeken waar jij steeds tegenaan loopt. Welke barrière zorgt ervoor dat jij telkens weer dezelfde frustraties tegen komt. Als jij inzicht hebt in jouw patronen en je bewust bent van jouw frustraties, kunnen wij samen gaan werken aan jouw gewenste resultaat. Druk op de resetknop en bekijk je leven vanuit een nieuw perspectief. Ben weer Blij met Jij en ga leven vanuit jouw VrouwKracht!

Vrijblijvend Adviesgesprek

Je bent benieuwd of ik jou het resultaat kan beloven wat jij zoekt?
Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek . Tijdens dit korte, gratis gesprek vertel jij mij waar jij tegenaan loopt en vertel ik jou wat je van mij,”Your Sense Is, Bij Iris” kunt verwachten. Ik werk met diverse methodes om jou op jouw gewenste pad te zetten en (weer) te laten groeien en bloeien. Na het gesprek kun je besluiten dat je door wilt gaan met bijvoorbeeld het Your Sense IS Verhelderend Consult, een Dit ben ik Persoonlijk Nine Star Ki consult of het Your Sense IS, Blij met Jij VrouwKracht programma.

Your Sense IS Verhelderend Consult

Loop jij er steeds maar weer tegenaan dat je best wat anders zou willen doen. Dingen op een andere manier wilt aanpakken of anders reageren. Ben je het zat om jezelf altijd op de laatste plaats te zetten? Samen zoeken we uit wat jouw tegenhoudt om je dromen vorm te geven. Aan het eind van de sessie heb jij inzicht in jouw blokkades en handvatten om aan je dromen te werken.
€277,50

Your Sense IS, Blij met Jij VrouwKracht programma

Alle remmingen die je nu ervaart. De blokkades die je jezelf hebt opgeworpen, of die je hebt meegekregen uit generaties voor jou. Je kunt er op een makkelijke, leuke en snelle manier vanaf.  Alle wijsheid zit diep in jou en samen vervangen we de negatieve lading door positiviteit zodat je je leven in een nieuw licht ziet. Je leert jezelf beter kennen. Je maakt keuzes die echt bij jou passen. Je komt positief in balans. Jijzelf en je omgeving zien een krachtige vrouw die (weer) vanuit haar gevoel leeft! 

Het Your Sense IS, Blij met Jij VrouwKracht programma beslaat ongeveer 4 tot 6 weken. In deze periode zien we elkaar wekelijks voor een sessie van maximaal 2 uur. De sessies kunnen live maar ook online via Zoom of Skype gefaciliteerd worden. De resultaten zijn zowel online als offline gegarandeerd.

Afhankelijk van jouw persoonlijke issues en doelen kunnen we meer of minder sessies nodig hebben. Prijzen noemen voor het Your Sense IS, Blij met Jij VrouwKracht programma doe ik niet omdat de sessies worden afgestemd op jou persoonlijke situatie.

Copyright © 2021 Your Sense IS, Bij Iris – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: