Aanbod

Vrijblijvend Adviesgesprek

Je bent benieuwd of ik jou het resultaat kan beloven wat jij zoekt?
Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek . Tijdens dit korte, gratis gesprek vertel jij mij waar jij tegenaan loopt en vertel ik jou wat je van mij,”Your Sense Is, Bij Iris” kunt verwachten. Ik werk met diverse methodes om jou op jouw gewenste pad te zetten en (weer) te laten groeien en bloeien. Na het gesprek kun je besluiten dat je door wilt gaan met bijvoorbeeld het Your Sense IS Verhelderend Consult, een Dit ben ik Persoonlijk Nine Star Ki consult of het Your Sense IS, Blij met Jij VrouwKracht programma.

Your Sense IS Verhelderend Consult

Loop jij er steeds maar weer tegenaan dat je best wat anders zou willen doen. Dingen op een andere manier wilt aanpakken of anders reageren. Ben je het zat om jezelf altijd op de laatste plaats te zetten? Samen zoeken we uit wat jouw tegenhoudt om je dromen vorm te geven. Aan het eind van de sessie heb jij inzicht in jouw blokkades en handvatten om aan je dromen te werken.
€277,50

Your Sense IS, Blij met Jij VrouwKracht programma

Alle remmingen die je nu ervaart. De blokkades die je jezelf hebt opgeworpen, of die je hebt meegekregen uit generaties voor jou. Je kunt er op een makkelijke, leuke en snelle manier vanaf.  Alle wijsheid zit diep in jou en samen vervangen we de negatieve lading door positiviteit zodat je je leven in een nieuw licht ziet. Je leert jezelf beter kennen. Je maakt keuzes die echt bij jou passen. Je komt positief in balans. Jijzelf en je omgeving zien een krachtige vrouw die (weer) vanuit haar gevoel leeft! 

Het Your Sense IS, Blij met Jij VrouwKracht programma beslaat ongeveer 4 tot 6 weken. In deze periode zien we elkaar wekelijks voor een sessie van maximaal 2 uur. De sessies kunnen live maar ook online via Zoom of Skype gefaciliteerd worden. De resultaten zijn zowel online als offline gegarandeerd.

Afhankelijk van jouw persoonlijke issues en doelen kunnen we meer of minder sessies nodig hebben. Prijzen noemen voor het Your Sense IS, Blij met Jij VrouwKracht programma doe ik niet omdat de sessies worden afgestemd op jou persoonlijke situatie.

Nine Star Ki

Inzicht in jezelf en je omgeving. Leer meer over jezelf aan de hand van jouw geboortedata. Leer begrijpen waarom jij dingen doet op jouw manier. Snap waarom je met die ene persoon een klik hebt en de ander totaal niet begrijpt. Leer wat je kunt doen om beter in je element te zitten, wat je nodig hebt als voeding, hoe je kwaliteiten kunt versterken en waar je op leegloopt.

Het 1e getal is je persoonsgetal en geeft jou inzicht in waarom je doet wat je doet en waarom je op een bepaalde manier denkt.
Het 2e getal is jouw emotie- of kindgetal. Als jij in de emoties schiet handel je vanuit je 2e getal. De meeste mensen krijgen dit niet vaak te zien.
Het 3e getal is hoe jij overkomt op anderen. Je eerste indruk.

Bij Iris – Dit ben IK, Persoonlijk Consult
Een consult bestaat uit 3 delen.
1.Het uitrekenen van jouw 3 element-getallen en jouw basiskwaliteiten, valkuilen en behoeftes inzichtelijk maken.
Antwoord op jouw vraag/case (max. 3), waarbij ook de reeksen van de betrokken personen worden berekend (max.4 personen)
Inzicht in de dynamiek tussen jou en de personen uit jouw vraag.
2. Het live-consult met uitleg en antwoord op jouw vragen (duur 60 minuten)
3. Jouw persoonlijke uitleg per mail
€177,50


Zoek je een leuk, uniek en persoonlijk cadeau, dan kun je een consult ook weggeven! Daarvoor biedt ik onder andere een miniconsult per mail.

Bij Iris Mini consult per mail.
Je ontvangt een berekening van jouw 3 element-getallen en een korte beschrijving van jouw basisbehoeftes en kernkwaliteiten.
€ 37,50

Bij Iris Mini consult uitgebreid per mail.
Je ontvangt een berekening van jouw 3 element-getallen en een korte beschrijving van jouw basisbehoeftes en kernkwaliteiten.
Antwoord op een vraag/case, waarbij ook de reeksen van de betrokken personen worden berekend (max.4 personen)
Inzicht in de dynamiek tussen jou en de personen uit jouw vraag.
€77,50

Bij Iris relatieconsult per mail.
Je ontvangt een berekening van jouw 3 element-getallen en een korte beschrijving van de jouw basisbehoeftes en kernkwaliteiten.
Inzicht in de dynamiek tussen jouw en de personen uit je gezin, je partner, je collega’s (max. 4 personen)
€77,50

Bij Iris Kind consult per mail.
Je ontvangt een berekening van de 3 element-getallen je kind.
Een beschrijving van de basisbehoeftes en kernkwaliteiten van je kind.
Inzicht in de aandachtspunten.
€67,50

Copyright © 2020 Your Sense IS, Bij Iris – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: