Creatrix®

Foto door Arul op Pexels.com

Wat is de Creatrix® methode

Creatrix® is de Gender specifieke methode, ontwikkeld in Australië door Maz Schirmer en sinds 2016 ook in Europa beschikbaar. Bij de ontwikkeling van dit programma zijn de best werkende elementen uit diverse andere methodieken geïntegreerd tot één methode specifiek voor de vrouw. In dit programma wordt rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van iedere vrouw, zoals o.a. de cyclus, het vrouwenbrein en het moederinstinct.

Tijdens de sessies wordt gemaakt van een gepatenteerd script. Hiermee zetten wij jouw duiveltje (je denken/je ego) op een zijspoor en schakelen we je onderbewuste in, zodat we snel tot de kern van je issues door kunnen dringen. Middels een geavanceerde visualisatietechniek stoppen we de negatieve invloed van jouw denken op jouw gevoel. Hoofd, hart en onderbewuste (je intuïtie) werken in harmonie samen op jouw reis naar een leven waarin jij aan de touwtjes trekt.

“Wow!!! Ik ben zeer onder de indruk! Zowel van de manier waarop Iris te werk gaat, daadkrachtig maar vol liefde, als van de hele methode en wat het met je doet. Ik was erg nieuwsgierig en ook wel wat gespannen toen we begonnen. Niet wetend wat te verwachten werd ik door Iris meegenomen naar een andere wereld op zoek naar een (ver)beter(d)e versie van mijzelf. Het was hard werken, zowel voor mij als voor Iris. Petje af hoe ze het oppakt en je het gevoel geeft dat alles goed is. Na 3 sessies hard werken, kon het in de vierde sessie afgerond worden.
Ik kijk met veel bewondering en positiviteit terug op de afgelopen sessies. Ik ben inderdaad een (ver)beter(d)e versie van mijzelf geworden! In hele kleine dingen merk ik bijna dagelijks verschillen. Met name de rust die ik nu voel is geweldig! Heb ik jaren niet gevoeld. Echt voor iedereen die voor een eigen 2.0 versie wil gaan, zeg ik: DOEN! Het is de moeite waard en Iris helpt je super!
Dankjewel Iris!!!

J.A.

Het werkt o.a. voor:

 • Overprikkeling (hoog-sensitiviteit/ hogere begaafdheid)
 • Onrust
 • Schuldgevoelens
 • Burn-out/bore-out klachten/ overspannen
 • Stress

Voor wie

De vrouwen met wie ik werk zijn veelal jonge dertigers met een goede baan, zaakjes op orde, eerste kindje(s), best wel gelukkig maar wel met een knagend gevoel dat er meer uit hun leven te halen valt, maar Hoe?!. Vrouwen die zich herkennen in een of meer van onderstaande situaties. Maar deze methode is geschikt voor alle vrouwen, dus als je nieuwsgierig bent of een klik voelt neem dan gerust contact op.

Verander jouw mindset! Zet stress & negatieve overtuigingen om in rust, helderheid en positieve overtuigingen zodat je weer Durft- Doet & Leeft!

Bij Iris
 • Je bagatelliseert; Jouw situatie is niet zo zwaar, anderen hebben het nog veel slechter dan jij
 • Je voelt je schuldig als je nee zegt als iemand wat van jou vraagt, want jezelf op de eerste plaats zetten is egoïstisch
 • Je voelt je onzeker als (je denkt dat) iemand over je schouder meekijkt
 • Je voelt je eenzaam ook al heb je je leven best goed voor elkaar
 • Je bent bang niet goed genoeg te zijn
 • Je wilt meer tijd voor jezelf, want je weet dat je dat goed kunt gebruiken, maar Hoe dan?
 • Je voelt je gevangen in de situatie en hebt het gevoel in kringetjes te lopen. Je wilt wel veranderen, maar je ziet niet hoe
 • Je weet niet meer wat je leuk vindt, waar je blij van wordt en waarvan je energie krijgt
 • Je voelt je uitgeput, afgebrand, ervaart stress
 • je leeft in dualiteit (meerdere werelden), dat vertroebelt en kost bakken met energie
 • Je hebt vele rollen en taken en voelt je verantwoordelijk om alles in goede banen te leiden, de controle te houden. Jij maakt jezelf (zegt dat stemmetje in je hoofd) onmisbaar en dat voelt als een last
 • Je wilt meer tijd voor je kinderen en je gezin
 • Je cijfert jezelf weg omdat het zo hoort en (maatschappelijk gewenst) goed is om iets voor anderen te doen, dan krijg je een schouderklopje en waardering, je wordt aardig en leuk gevonden, maar wie zorgt er voor jou?

Ben jij echt verantwoordelijk voor al die mensen om jou heen? Al die mensen die een beroep op je doen, waarvoor jij alles uit je handen laat vallen. Al die brandjes die jij loopt te blussen, omdat jij niemand tot last wil zijn. Is dat waar jij blij van wordt? Is dat goed zorgen voor jezelf?

Pas als jij goed voor jezelf zorgt, als jij blij bent met wie je bent, met de keuzes die je maakt, je krachtig voelt en stevig staat voor jouw dromen/visie, pas dan kun jij ook het beste van jezelf geven aan de wereld om je heen.

Bij iris

Copyright © 2020 Your Sense IS, Bij Iris – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: