Home

FB header juli 2018

Welkom op de site van Your Sense, Intuition Speaks of kort  YSIS.

Coaching, inspiratie & meer

Your Sense, Intuition Speaks, staat voor leven vanuit je gevoel. Luisteren naar je innerlijke stem. Inzetten op de combinatie van hart, hoofd en onderbuik om het leven dat bij je past te ontdekken, omarmen en te leven.

Vanuit een innerlijke drive om zelf te groeien en te blijven ontwikkelen en dit ook aan andere vrouwen te gunnen ben ik mijn bedrijf gestart.

“Het is niet zo dat ik er altijd van droomde om persé met vrouwen te werken, maar een voor mij logische keuze, omdat ik als vrouw ervaringsdeskundige ben in vrouw zijn.”

Ben jij die vrouw/ moeder die het, net als ik, leuker vind om buiten de lijntjes te kleuren? Je bent een 25+ er die zich soms onbegrepen voelt en zich herkent in HSP/HB. Je hebt een brede interesse, je weet veel, hebt behoefte te blijven ontwikkelen en  ‘keuzestress’ is voor jou niet nieuw. Je vraagt je af of je er wel bij past/hoort, hebt veel kennissen, een paar echt goede vrienden en hebt veel tijd voor jezelf nodig.  Je wil er graag zijn voor anderen waardoor jij ‘jezelf’ vergeet. De drang om beschikbare tijd ‘nuttig’ te besteden is groot, waardoor ontspannen even niks doen een echte uitdaging kan zijn.

“Je voelt je een jonglerende duizendpoot”

Ik wil jou laten zien en ervaren dat ook jij je dromen kunt waarmaken. Dat ook jij er mag zijn. Dat het juist oké is om voor jezelf te kiezen en niet egoïstisch, zoals vaak wordt gedacht.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Ik kan een divers aanbod van handvatten bieden om jouw leven vanuit een ander perspectief te bekijken. Vraag een gratis online (Zoom of Skype) kennismakingsconsult aan van ca. 30 minuten.

Wil je inzicht krijgen in jouw emotionele blokkades en overtuigingen, zodat je bewuster voor jezelf kunt gaan kiezen ? Vraag een ID your Issues & Dreams sessie aan van max 90 min.  De sessie is online via Zoom of Skype.

Ben jij er klaar voor om het roer om te gooien, vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken, bewust te kiezen voor jezelf en jouw leven te gaan leven vanuit je gevoel? Create Your Life- Creatrix® is een leuk, makkelijk en snel traject waarin ik jou begeleid om de negatieve energieën op te ruimen en de vrijgekomen ruimte op te vullen met positieve energie. En het mooiste van alles, het snelle resultaat is gegarandeerd!

Dus voel jij je aangesproken, ben je nieuwsgierig en is jouw tijd om dingen anders te gaan doen aangebroken, neem dan contact met mij op.

email naar info@yoursensis.com en ik neem zsm contact met je op.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s