Jij bent toch die supervrouw? Die jongensmama met een carrière, die vrouw die alles aankan… Of toch niet?

In deze tijd, vol prikkels en druk van buitenaf maar ook van binnenin kom je er steeds weer achter dat dit niet is wat je had bedacht…

Je doet het niet op jouw manier.. je kijkt naar anderen en spiegelt. En dan borrelen de gevoelens van haat, schuld, niet goed genoeg zijn keer op keer op. Je laat jezelf in de steek…. Je bent er klaar mee. Het is genoeg nu.

Je doet het niet op jouw manier.. je kijkt naar anderen en spiegelt.

~Bij Iris

Tijd om in kaart te brengen welke blokkades uit de weg geruimd mogen worden. Ruimte maken voor groei. Ontdek jouw zachtheid, jouw innerlijke VrouwKracht en kies bewust voor wat goed voelt. Alleen jij weet wat jij wilt en wat bij jou past. Gooi alles weg wat je niet meer dient en leef je leven op JOUW manier!

Vier jaar geleden heb ik weggegooid wat mij tegenhield om stappen te zetten mijn wensen waar te maken. Ik stond stil en voelde mij verloren. Ik wist niet meer wie ik was of wat ik leuk vond. Ik deed wat ik deed omdat ik dacht dat dat de beste optie was, maar het bracht mij geen vreugde of de uitdaging die ik zocht.

Na de grote schoonmaak kwam er weer ruimte. Ik zag meer mogelijkheden dan ooit te voren en ben gaan groeien. Elke dag weer opnieuw. En het mooiste is dat de dingen die ik nu doe, het helpen van andere vrouwen – om zichzelf te upgraden naar hun mooiere, betere, lievere versie- mij zoveel voldoening schenkt.

Het is zo mooi om elke keer weer de verbazing en opluchting te zien als zij ontdekt dat zij zoveel krachtiger is dan zij dacht. Die ontwaakte zachte innerlijke vrouwkracht die jouw de basis geeft om blij te zijn met jij!

Herken jij jezelf in de supervrouw, de jongensmama die een kei is in jongleren maar dit ook zo zat is. Het is zo vermoeiend om al die ballen in de lucht te houden. En het worden er nooit minder, alleen maar meer!

~Bij Iris

Ben jij het zat om die koffer elke dag weer mee te zeulen. Vol met tips en trucs, maar ook met zoveel wat je niet meer dient.

  • Jij verlangt er naar om zelf (weer) aan het roer te staan van jouw leven.
  • Om zelf de kaart te kunnen lezen en bewust jouw route uit te stippelen.
  • Jij verlangt er naar om zonder schuldgevoel nee te zeggen en de ruimte die jij nodig hebt voor jezelf te claimen.
  • Jij verlangt naar een positieve balans in jouw leven..

Kun jij op één of meer van bovenstaande JA zeggen voel je dan vrij om een gratis kennismakingsgesprek te boeken. Wie weet kan ik iets voor je betekenen op jouw pad naar de mooiste versie van jezelf.

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: