Het voelt gewoon… dubbel

Ik heb gewoon geen zin om te werken, maar wil aan mijn bedrijf werken. Geeft me zoveel meer energie. En nu heeft dl nog vakantie ook…. ach is ook wel gezellig hoor. Gewoon dubbel.

long exposure photography of a stream
Foto door Joshua Woroniecki op Pexels.com

 

Een berichtje dat ik kreeg van een vriendin. En echt waar, dat dubbele gevoel snap ik helemaal. Je bruist en bubbelt, want je bent mega enthousiast over je nieuwe project, hobby of wat het ook is dat veel energie geeft. Je hebt geen behoefte aan afleiding, maar wil gewoon door kunnen stomen.

Alle tijd van de wereld en even alleen jezelf om rekening mee te houden. Jij hebt niet veel anders nodig dan beetje eten en kop thee op z’n tijd. Misschien even een verfrissende wandeling om wat je hebt gedaan te laten bezinken. Daarna vol nieuwe energie er weer lekker tegenaan. Bouwen dat bedrijf. Uitwerken al die plannen!

Helaas is de realiteit vast anders. Tenzij je een weekje voor jezelf hebt geboekt. Even er tussenuit in je uppie om bij te komen, creativiteit te laten stromen en te flowen!

Tja, je zult het moeten doen met de momenten die je worden gegund en die je zelf creëert. Partners zijn hiermee niet altijd even blij.. ze voelen zich misschien beetje verwaarloosd omdat jij zo gepassioneerd bezig ben. Maar stiekem zijn ze ook heel trots dat jij je zo kunt inzetten. Dat jij je passie hebt gevonden. Het is alleen nog niet duidelijk wat het oplevert, voor jou en, niet onbelangrijk, in the end ook voor hen😉

Dus, hoe moeilijk ook. Zorg dat je niet (teveel) verleid wordt. Plan wat je wilt gaan doen. Plan ook de tijd die je vrij houdt voor samen. En hou je daar aan. Ideeën in je boekje noteren is wel aan te raden, maar zorg dat je alles de aandacht geeft die het verdient.

Heb hier zelf ook nog in te leren hoor. Makkelijk om door te draven in mijn enthousiasme.

Work in progress😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: